Cursussen & hangouts

Hier vind je een overzicht aan cursussen van één of meerdere dagen rond vrijwilligerswerk, kwetsbaarheid en veerkracht, conflict en polarisatie, vorming geven, coachen of leidinggeven, samenwerken, creativiteit enz. Je kan hier als vrijwilliger of beroepskracht individueel op inschrijven. Ons maatwerkaanbod voor organisaties vind je hier

Liever een kortere sessie? De hangouts van Kwadraet zijn een gloednieuw aanbod van korte sessies rond diverse thema's. Hier kan je even 'rondhangen' om iets op te steken en vooral veel uit te wisselen met gelijkgestemden. Meteen een fijne manier om ons te leren kennen of nog eens te vertoeven in de Kwadraet-vibe! De meeste hangouts gaan online door, maar we doen het ook graag al wandelend.

Info & inschrijven >>> Een cursus of een hangout? Een online sessie of op locatie? Gebruik de tags hieronder om te filteren op jouw voorkeuren en klik door op het aanbod voor meer info. Inschrijven doe je makkelijk online! Heb je vragen? Kijk in onze FAQ voor een overzicht van de veelgestelde vragen. Momenteel worden de meeste sessies online aangeboden. We hopen in de nabije toekomst ook opnieuw live te mogen begeleiden.

 • Cursus Op locatie 03/07 Blijf in verbinding bij een moeilijk gesprek

  Blijf in verbinding bij een moeilijk gesprek

  Hoe vind je moed om goed te luisteren en helder te formuleren wat je wil als een gesprek met je huisgenoten of vrienden stroef begint te lopen?

  Lees meer
 • Cursus Op locatie 30/08
  20/09
  Vorming opzetten en begeleiden

  Vorming opzetten en begeleiden

  Krijg meer zelfvertrouwen als vormings-werker. Na deze opleiding ervaren jouw deelnemers jou als een nóg betere begeleider.

  Lees meer
 • Cursus Op locatie 18/09 Haal je talent en je droom uit quarantaine

  Haal je talent en je droom uit quarantaine

  In je talenten zit je droom ingebakken, daarom geven ze je energie als je ze inzet. Hoe speel je hier maximum op in tijdens de covidperiode?

  Lees meer
 • Cursus Op locatie 25/09 Vergroot je veerkracht

  Vergroot je veerkracht

  Onze omgeving en wijzelf vragen veel van onszelf. Stilstaan bij jouw veerkracht draagt bij aan het houden van de juiste balans om dit allemaal te kunnen waarmaken.

  Lees meer
 • Cursus Op locatie 05/10 12/10 Creativiteit voor verandering & innovatie

  Creativiteit voor verandering & innovatie

  Tijdens deze tweedaagse cursus verken en vergroot je jouw creatief potentieel en leer je creativiteit succesvol in te zetten als methode om tot doelgerichte verandering en innovatie in jouw organisatie of bedrijf te komen.

  Lees meer
 • Cursus Op locatie 09/10 Opstarten met vrijwilligers na corona

  Opstarten met vrijwilligers na corona

  Het spreekwoord zegt: “Uit het oog, uit het hart.” Dat willen we niet laten gebeuren. Hoe maken we weer verbinding met elkaar na een ontregelde periode met weinig of geen contact?  

  Lees meer
 • Cursus Op locatie 08/11 15/11 Vragen stellen als groepsbegeleider

  Vragen stellen als groepsbegeleider

  Je ontwikkelt een vragende stijl bij het begeleiden van groepen. Vragen stellen wordt jouw tweede natuur!

  Lees meer