Cursussen

Een vorming over vrijwilligerswerk, over je focus op oplossingen zetten of keuzes maken, een vorming over werken met kwetsbare mensen of over het coachen van een team. Bij Kwadraet vind je het allemaal. Jaarlijks bieden we een variatie aan cursussen aan, zowel voor jou als voor je organisatie, zowel voor vrijwilligers als voor beroepskrachten.  In elke cursus herken je onze aanpak van cocreatie en oplossingsgericht werken. Steeds weer staat het sociaal leren voorop. Een cursus bestaat vaak uit een stuk vorming, training en intervisie.

Hier vind je een uitgebreid vormingsaanbod rond vrijwilligerswerk, kwetsbaarheid, weerstand, conflict, vorming geven, coachen of leidinggeven, samenwerken, etc. Klik door op de cursus van jouw voorkeur en schrijf je online in!

Heb je vragen bij het open aanbod cursussen van KWADRAET.
Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we overzichtelijk de veelgestelde vragen op een rijtje gezet op onze pagina FAQ

Gezien de huidige maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus, worden de meeste cursussen in het open aanbod online georganiseerd. Eventuele wijzigingen zullen tijdig worden gecommuniceerd.

 • 03/12 17/12 Schrijven vanuit je leven

  Schrijven vanuit je leven

  Online cursus - Vanuit je pen kijk je naar je leven en werken van het voorbije jaar.

  Lees meer
 • 08/12 10/12 Vergroot je veerkracht

  Vergroot je veerkracht

  Online cursus - Onze omgeving en wijzelf vragen veel van onszelf. Stilstaan bij jouw veerkracht draagt bij aan het houden van de juiste balans om dit allemaal te kunnen waarmaken.

  Lees meer
 • 13/12 Luisteren

  Luisteren

  Online cursus - Je bekwaamt jezelf in het grootste geschenk dat je iemand geven kan: luisteren.

  Lees meer
 • 15/12 16/12 Coachen van groepen

  Coachen van groepen

  Online cursus - Zet de volgende stap in jouw ontwikkeling als coach en geef jouw groep steeds meer het stuur in handen.

  Lees meer
 • 06/02 Coachen van vrijwilligers - i.s.m. Vormingplus Brugge

  Coachen van vrijwilligers - i.s.m. Vormingplus Brugge

  Hoe kan je vrijwilligers bieden wat ze zoeken en nodig hebben? En hoe rijm je dat met de visie en missie van jullie organisatie?

  Lees meer
 • 12/02 Focus op oplossingen - i.s.m. Vormingplus Brugge

  Focus op oplossingen - i.s.m. Vormingplus Brugge

  Maak kennis met de levenskunst om te focussen op oplossingen. Je leert denken in oplossingen en helpt anderen om de omslag te maken van klacht naar kracht. Locatie: Vormingplus Brugge

  Lees meer

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring