Terug naar het overzicht

Veerkracht in je team of vrijwilligersgroep

Wat is het

Samenwerken – met collega’s of vrijiwilligers – gaat beter in een warme en dynamische groep. In deze workshop bekijken we wat een groep of team veerkrachtig maakt en gaan we na waar jouw groep goed in is en waar je extra op kunt inzetten. Een veerkrachtig team is een team dat zich niet uit het lood laat slaan wanneer er onverwachte zaken of tegenslagen gebeuren. Het is een team dat kracht vindt bij elkaar en ook van moeilijke gebeurtenissen een groeikans weet te maken. 

Wat kan je verwachten

In deze workshop gaan we eerst na hoe het nu staat met de veerkracht in je team of vrijwilligersgroep: waar zijn jullie sterk in en waar liggen groeikansen? We reflecteren en delen met elkaar. Daarna gaan we dieper in op:  wat maakt een team tot een veerkrachtig team? Wat daarvan heb je in de hand, en hoe kun je dat beïnvloeden? En wat als het toch even moeilijk gaat? 

Op die manier help je je team of vrijwilligersgroep te groeien, zodat jullie tegenslagen en veranderingen op een positieve manier de baas kunnen.

Praktische informatie

Iets onduidelijk of wil je graag meer informatie? Bekijk de veelgestelde vragen
Datum: Dinsdag 10 december 2024
Cursusuren Van 9u30 tot 16u30
Locatie

Kwadraet
Koningin Maria Hendrikaplein 64a
9000 Gent
Google Maps

Begeleider Anja Coulier
Prijs € 170
Cursuscode 24OS018
Inschrijven

Neem je deel vanuit jouw organisatie: 170,00 euro
Neem je deel als particulier, vrijwilliger of student: 120,00 euro 

Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld jouw naam, de data en de cursuscode.

Schrijf je in voor: Veerkracht in je team of vrijwilligersgroep