Terug naar het overzicht

Omgaan met conflicten als leidinggevende

Wat is het

Als leidinggevende waak je over een fijne samenwerking in je team. Ondanks al je goede bedoelingen ontstaan er alsnog spanningen tussen teamleden onderling of gaan ze het conflict aan met jou. Hier bewust mee omgaan, je eigen reactie begrijpen en die van de ander zijn belangrijke eerste stappen.

Wat mag je verwachten

Tijdens deze workshop onderzoek je wat jouw spontane reactie is op spanning en krijg je handvaten om deze om te draaien tot een professionele reactie. Aan de hand van de kenmerken van de geweldloze communicatie krijg je tips om de verbinding te herstellen en zodanig te luisteren dat je de ander beter begrijpt. Hierdoor kan je zelf ook beter uitleggen wat er jou dwars zit.

Deze workshop is praktijkgericht. Dit wil zeggen dat we vertrekken vanuit reële praktijksituaties en daar handvaten aan vastkoppelen. Zo gaat iedereen met een pakketje handige tools op maat naar huis.

Praktische informatie

Iets onduidelijk of wil je graag meer informatie? Bekijk de veelgestelde vragen
Datum: Vrijdag 04 oktober 2024
Cursusuren Van 9u30 tot 16u30
Locatie

Klein Engelandhoeve
Klein Engeland 29
2300 Turnhout

Begeleider Nathalie Jochems
Prijs € 170
Cursuscode 24OS014
Inschrijven

Deelnameprijs professionelen: 170 euro
Deelnameprijs particulieren, studenten, vrijwilligers: 120 euro

Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld jouw naam, de data en de cursuscode.

Schrijf je in voor: Omgaan met conflicten als leidinggevende