Wat anderen over ons zeggen

Best verrassend  om vlak voor de laatste sessie na te lezen wat ik over mezelf schreef voor de start van het leertraject. Amai, ik heb stappen gezet en mijn manier om naar de dingen te kijken is echt wel veranderd, zonder dat ik me er van bewust was. Ja, de inhoud van dit leertraject is meer dan ik vermoedde een stukje van mezelf geworden.
Griet Janssens, Directeur vtbKultuur

Het leertraject ervaarde ik als een dag voor mezelf. Een dag eventjes uit de ratrace, een dag van zelfreflectie en ervaringsuitwisseling. Ik ben als leidinggevende doorheen dit traject gegroeid. Iedere leidinggevende zou dit zichzelf cadeau mogen doen.
Kelly Van Meldert, Directeur Kind & Preventie

Bedankt om aan te zetten tot reflecteren! Fijn dat jullie heel vaak ons met onze eigen leervragen lieten werken. 
Marijn Somers, Projectmedewerker Welzijnszorg

Bedankt voor de twee interessante en zinvolle dagen. Ik heb best veel bijgeleerd of ik ben er minstens terug bewust van geworden. Jullie deden dat op een professionele, warme en persoonlijke manier. Heel fijn. 
Guy Malfait, Atd Vierdewereld

De vorming heeft me iets meer zelfvertrouwen gegeven om verder te gaan met het groepswerk.  Ik neem bepaalde methodieken mee naar het werkveld en vind het zinvol om de theorie te koppelen aan mijn werksituatie.  De vorming was zeer interactief en praktijkgericht, wat het enorm boeiend maakte.  De inhoud en de manier waarop deze vorming aangepakt werd gaf me een gevoel van rust.
Lieve Mertens, OCMW Hamme 

Luisterbereidheid, samen zoeken naar oplossingen. Creativiteit: op basis van een vage opdrachtomschrijving en een gesprek, perfect kunnen inschatten wat we wilden. Enthousiasmerend: weet mensen enthousiast te maken en uit te dagen. 
Erik Hennes, Regiocoördinator Toerisme Meetjesland

Ik vond het een interessante opleiding waar ik bijna dagelijks aan terug denk. De opleiding heeft mij tools gegeven waar ik meteen mee aan de slag kon en die zijn vruchten nu al afwerpen. Ik ben rustiger geworden in het voeren van gesprekken en trekken van vergaderingen. Die rust is er omdat ik mij van een aantal dingen bewust werd zoals het laten vallen van stiltes en dat dit helemaal ok is, het besef dat het antwoord in de ander zit en dat dit naar boven kan komen door het stellen van de juiste vragen, het aannemen van een gepaste houding en een goeie positie kiezen t.o.v. de groep/ de ander. Die rust heeft mij meer zelfzeker gemaakt en dat komt de gesprekken nog eens extra ten goede. De opleiding heeft mij eigenlijk meer geboden dan ik op voorhand had gedacht.
Hanne Gevaert, afdelingsondersteuner JNM 

Line begeleide het LUS-team om het vrijwilligersbeleid meer op de rails te krijgen. Ze daagde ons uit verder te denken. Door haar slimme vragen stonden we stil bij onze eigen visie op vrijwilligerswerk. Daarnaast reikte ze handvaten aan waardoor we concrete stappen vooruit zetten. Line stak het vuur aan de lont en gaf ons niet alleen inspiratie maar bovenal veel goesting om verder te bouwen aan de vrijwilligersorganisatie die we willen zijn.
Eline Schmidt, vrijwilligersverantwoordelijke Lus vzw

Over ons