State of the Region

State of de wadde?

State of the Region is een inspiratie- en netwerkmoment op zaterdag 26 juni 2021 voor de regio Gent, Waas en Dender. Deze editie vindt plaats op diverse locaties in Melle en Wetteren. Voor alle believers in een maakbare maatschappij. Voor voortrekkers die hun maatschappelijk project, vereniging of burgerinitiatief willen laten groeien over gemeentegrenzen of sectoren heen... Voor al wie een passionele en geëngageerde drive heeft voor een mooiere leefwereld.

Inspiratie en netwerken

Summertime! Coronacurves die (hopelijk) eindelijk wat zijn gaan liggen. Wat kijken we ernaar uit jullie weer te mogen ontmoeten! In een zomerse festivalsfeer en veel goesting in een voorzichtige heropstart.

Laat je meeslepen door straffe cases of gooi zelf concrete hulplijntjes uit. We proberen elkaar te helpen of te inspireren, schakelen experts in om je organisatie daadkrachtiger te maken en staan stil bij noden en kansen van samenwerken. 

Locatie

vzw Dwarsligger, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle.
Parkeren: Molenweg 10 – op 10 min. wandelen.

Programma & inschrijven

We doen er alles aan om dit inspiratie- en netwerkmoment veilig en verantwoord te laten verlopen. Daarom organiseren we op 3 verschillende locaties bubbels van max. 50 deelnemers. Kies 1 locatie op basis van een cross-over, een triggerende case of veelbelovende workshop. Schrijf snel in, want vol is vol! 

Ontdek hier het volledige programma.

Samen sterker: sterke partners voor State of the Region 

Deze State of the Region is een initiatief van Avansa regio Gent, Avansa Waas & Dender, Kwadraet, de Wakkere Burger, OP/TIL en De Federatie. Met dank aan de gemeenten Melle en Wetteren, Brouwerij Huyghe en tal van lokale en bovenlokale organisaties.

State of the Region