State of the Region

State of de wadde?

State of the Region is de naam van inspiratie- en netwerkmomenten voor vrijwilligers, ambitieuze verenigingen, burgerinitiatieven en (cultuur)professionals die zich inzetten om onze samenleving positief te veranderen, en daarin sterker willen worden. In september zijn er bijeenkomsten in de regio's Limburg en Halle-Vilvoorde.

Regio Limburg op 18 september

Verbinden behoort tot het DNA van sociaal-cultureel werk. Idem dito voor de inspiratiedag State of the Region in Genk. Corona liet afgelopen maanden niet toe om mensen samen te brengen. Maar uitstel is geen afstel! We kijken nog steeds heel hard uit naar dit netwerkmoment. Op18 september 2021 is het zover. Dan zien we je graag in Limburg. Meer info en het programma kan je hier vinden.

Regio Halle-Vilvoorde op 26 september

Op zondag 26 september 2021 organiseert Avansa Halle-Vilvoorde een tweede editie van Tisvandoen inspiratiedag! Ze hopen dan zoveel mogelijk initiatieven uit de regio Halle-Vilvoorde fysiek samen te brengen. Team State of the Region haakt hier graag haar karretje aan vast. Meer info en het programma kan je hier vinden.

Samen sterker: sterke partners voor State of the Region 

State of the Region is een initiatief van Avansa, Kwadraet, De Wakkere Burger, OP/TIL en De Federatie.