Masterclass en open dialoog Deep Democracy met Myrna Lewis

Myrna Lewis, CEO en co-founder van de Lewis Deep Democracy komt naar België voor een Masterclass op zaterdag 8 juni. Op dinsdag 11 juni is er nog een open dialoog over vereniging in een verdeeld België.

Zaterdag 8 juni: Masterclass Deep Democracy

In de complexe en gepolariseerde wereld van vandaag is het omgaan met spanningen binnen groepen belangrijker dan ooit. In deze interactieve en ervaringsgerichte Masterclass ontwikkel je jouw vermogen om door polariteiten te navigeren en ze te transformeren in kansen voor groei en leren.

Deze Masterclass is er voor iedereen die groepen en discussies faciliteert en begeleidt. Je krijgt zowel theoretische inzichten als praktische handvaten om jouw facilitatievaardigheden te verbeteren en de dynamiek van polarisatie beter te begrijpen en beheersen.

Datum: Zaterdag 8 juni 2024
Sessie van 10.00 - 18.00 uur
Locatie: Dorpsstraat 1B, 3020 Herent
Prijs: €350

Inschrijven voor Masterclass

Dinsdag 11 juni: Open dialoog over vereniging in een verdeeld België

Wil jij een actieve rol spelen in het bevorderen van inclusiviteit en verbinding te midden van de toenemende polarisatie in België?
Doe dan mee aan onze open dialoog volgens de principes van de Lewis Deep Democracy methodiek. Samen gaan we dieper in op de uitdagingen van polarisatie en verkennen we constructieve manieren om bruggen te bouwen, juist nu, voorafgaand aan de verkiezingen.

Jouw stem en perspectief zijn van onschatbare waarde.
Meld je aan en draag bij aan een meer verenigd België.

Datum: Dinsdag 11 juni 2024
Sessie van 19.00 - 21.00 uur
Locatie: Rijdende Artillerielaan 5, 3000 Leuven
Prijs: €75 voor bedrijven €50 voor particulieren

Inschrijven voor Open Dialoog