Boekenbril, eigenzinnige recensies met een kwinkslag

Boekenbril is een initiatief van Saskia Vandeputte. Saskia schrijft graag, leest veel en is leergierig. Met een curieuze, betrokken & reflectieve bril kijkt ze naar de wereld. Al lezend zoekt ze synergie en samenhang in inzichten en ideeën.

Daarom bedacht ze Boekenbril. Als een kans en een stimulans om veel te lezen en veel te leren. Saskia schrijft uit goesting, om je te prikkelen en te voeden. Met Boekenbril wilt ze context & reliëf bieden bij de thema’s waarover ze schrijft: veranderkunde, onderwijs, rouw, leren & ontwikkelen, leiderschap, … Beschouw het als een soort filter om door te kijken. Food for thought voor jouw kompas om in de wereld te navigeren.

En wie weet, zet Boekenbril je ook aan tot lezen.

De Boekenbril-recensies zijn geen klassieke beoordelingen; ze volgen geen regelmaat of geijkt format. Ze drijven op Saskia’s lees- en schrijfenergie, en die fluctueert. De ene keer hou ik het kort, de andere keer maak ik het wat langer. Ik bespreek drie boeken samen omdat ze mooi op elkaar inhaken, of ik duik in de diepte van één publicatie. Of ik interview een auteur om extra inkijk te krijgen in het thema. Voor elk wat wils dus.

Wil je een recensie van jouw boek? Zoek je feedback op je manuscript? Mail saskia@boekenbril.be

Veel leesplezier op www.boekenbril.be!