Terug naar het overzicht

Zin in vergaderen.

Wat

Waar mensen samenkomen kan de wereld veranderen, het zijn momenten boordevol potentieel. Overal in de wereld vergaderen mensen: rond tafels, in parken, maar ook in een tent of rond een kampvuur.

Wat kan jij doen zodat dat vergaderen een verbindende en inspirerende activiteit is? Hoe kan je ervoor zorgen dat het momenten zijn waar je naar uitkijkt omdat je er samen tot gedragen besluiten en acties komt? 

Programma

Tijdens deze vorming komen we al een beetje in de stemming van een verre reis. Oude culturen bieden ons bouwstenen die je vergaderingen meer pit kunnen geven. Je oefent in communicatieve vaardigheden, je proeft van de oplossingsgerichte vergadermethode, leert meer over de agendasetting, over hoe je kan zorgen voor betrokkenheid en hoe je kan omgaan met weerstand.

Aanpak

Verwacht je aan een dag waar de praktijk op de eerste plaats komt : je oefent en ervaart, je blikt terug en leert van jouw eigen vergaderingen en gaat naar huis met ideeën voor de volgende keer. 

Dit is een openluchtvorming: we starten met koffie bij Kwadraet, maar brengen onze tijd zoveel mogelijk buiten door in het Citadelpark. Als het zou regenen, kunnen we ook bij Kwadraet terecht. Je kan je eigen picknick meebrengen, maar er zijn ook broodjeszaken in de buurt.

Praktische informatie

Iets onduidelijk of wil je graag meer informatie? Bekijk de veelgestelde vragen
Datum: Cursus wordt opnieuw gegeven in december
Cursusuren Van 9u30 tot 16u30
Locatie

Kwadraet
Koningin Maria Hendrikaplein 64a
9000 Gent 

Begeleider Marjan Blokland
Prijs € 120
Cursuscode 20OS004
Inschrijven

Neem je deel vanuit jouw organisatie: 120,00 euro
Neem je deel als particulier, vrijwilliger of student: 85,00 euro

Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld jouw naam en de data.

Schrijf je in voor: Zin in vergaderen.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring