Terug naar het overzicht

Zin in vergaderen.

Waar mensen samenkomen kan de wereld veranderen, het zijn momenten boordevol potentieel. Wat kan jij doen zodat dat vergaderen een verbindende en inspirerende activiteit is? Hoe kan je ervoor zorgen dat het momenten zijn waar je naar uitkijkt omdat je er samen tot gedragen besluiten en acties komt? 

Tijdens deze vorming verzamel je bouwstenen die jouw vergaderingen beter doen werken. Je oefent in communicatieve vaardigheden, je proeft van de oplossingsgerichte vergadermethode, leert meer over de agendasetting, over hoe je kan zorgen voor betrokkenheid, hoe je kan omgaan met weerstand. 

Verwacht je aan een dag waar de praktijk op de eerste plaats komt : je oefent en ervaart, je blikt terug en leert van je eigen vergaderingen en gaat naar huis met ideeën voor de volgende keer. 

Dit is een openluchtvorming: we brengen onze tijd zoveel mogelijk buiten door in het Vrijbroekpark. Maar we hebben een lokaal ter beschikking voor als het zou regenen. Breng je eigen picknick mee, er zijn geen broodjeszaken in de omgeving. 

Praktische informatie

Iets onduidelijk of wil je graag meer informatie? Bekijk de veelgestelde vragen
Datum: Dinsdag 21 mei 2019
Cursusuren Van 9u30 tot 16u30
Locatie

Bezoekerscentrum Vrijbroekpark Ridder Dessainlaan 65 
2800 Mechelen

Begeleider Adinda Taelman
Prijs € 150
Cursuscode 19OS010
Inschrijven

Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld jouw naam en de data.

Schrijf je in voor: Zin in vergaderen.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring