Terug naar het overzicht

Zet in op het talent van ...!

Wat is het

Je maakt kennis met het talentenmodel dat is ontwikkeld door Luk Dewulf en collega’s. We passen het gedachtegoed eerst op onszelf toe, zodat we nadien makkelijk de transfer kunnen maken naar onze vrijwilligers en medewerkers.

Als creatieve maker tovert jouw medewerker misschien de origineelste kunstwerkjes uit de mouw. Of als meetrekker krijgt die iedereen enthousiast mee voor de zotste zaken. Ambiance verzekerd!

Over elkaars talenten praten, aangeven wat je van elkaar nodig hebt om met je talent aan de slag te kunnen en om rekening te houden met elkaars talent: het is als cadeautjes uitwisselen! Je groeit als persoon en team omdat ieder zijn sterktes mag en kan tonen.

Wat kan je verwachten

De mosterd voor deze opleiding halen we bij Luk Dewulf en zijn collega’s. Eerst even scherpstellen: wat is talent? En wat is het verschil met competentie?

Dan even kijken hoe het bij jezelf zit: een sneltest en talentenkaarten geven een beeld van jouw eigen talentenprofiel.

We onderzoeken in welke contexten we floreren en wat ons kan helpen wanneer we doorschieten in datgene waar we goed in zijn. En waar zien we onze medewerkers en vrijwilligers in floreren? Hoe kunnen we hun talenten zien en inzetten?

We maken ruimte om hierover met elkaar te reflecteren. Wat werkt in de samenwerking met je vrijwilligers? Hoe doen anderen dit? Op welke manier zien we mogelijkheden om de opgedane kennis mee te nemen naar onze werking? En hoe kunnen we ook onze medewerkers meenemen in dit talentenverhaal?

We oogsten bij elkaar en maken gebruik van de aanwezige talenten in de groep.

Praktische informatie

Iets onduidelijk of wil je graag meer informatie? Bekijk de veelgestelde vragen
Datum: Dinsdag 16 april 2024
Cursusuren Van 9u30 tot 16u30
Locatie

Kwadraet
Koningin Maria Hendrikaplein 64a
9000 Gent
Google Maps

Begeleider Liselotte Pattyn
Prijs € 170
Cursuscode 24OS007
Inschrijven

Neem je deel vanuit jouw organisatie: 170,00 euro
Neem je deel als particulier, vrijwilliger of student: 120,00 euro 

Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld jouw naam, de data en de cursuscode.

Schrijf je in voor: Zet in op het talent van ...!