Terug naar het overzicht

Vragen stellen als groepsbegeleider

In deze training werk je aan jouw vragende stijl bij het begeleiden van groepen. Je ontwikkelt vaardigheden en attitudes voor een meer ‘socratische’, onderzoekende en cocreatieve houding. Je leert de fijne knepen van het vragen stellen. Wat is een juiste formulering? Wat is een gepaste timing? De klemtoon ligt op hoe je deze stijl kan toepassen in jouw organisatie, in (het omgaan met) jouw team, medewerkers of cursisten. 

Jouw interventies worden meer dan instructies. Kennisoverdracht is niet langer eenzijdig. Je stelt vragen die de ander doen nadenken, naar de diepte gaan, de groep verder brengen. Je merkt dat jouw medewerkers, teamleden of deelnemers meer verantwoordelijkheid opnemen, gemotiveerder zijn en zich meer betrokken voelen.

Na 2 dagen in het vragenbad, wordt vragen stellen jouw tweede natuur!

Het programma wordt opgebouwd vanuit jouw leervragen. We sturen je voor de start van de vorming een mail om die te verzamelen.

Praktische informatie

Iets onduidelijk of wil je graag meer informatie? Bekijk de veelgestelde vragen
Datums: Maandag 08 november 2021
Maandag 15 november 2021
Cursusuren Van 9u30 tot 16u30
Locatie

Kwadraet
Koningin Maria Hendrikaplein 64a
9000 Gent

Begeleider Adinda Taelman
Prijs € 320
Cursuscode 21OS009
Inschrijven

Neem je deel vanuit jouw organisatie: 320,00 euro
Neem je deel als particulier, vrijwilliger of student: 224,00 euro

Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld jouw naam en de data.

Schrijf je in voor: Vragen stellen als groepsbegeleider