Terug naar het overzicht

Verbinding in je team

Wat is het

De coronamaatregelen hakken stevig in op ons teamgevoel, of het nu gaat over je collega’s, je vrijwilligersgroep of nog een ander team. 
We doen ons best om alternatieven te voorzien, met online vergaderingen en mails of telefoons. Toch merken we dat dat niet hetzelfde is. En dat het begint door te wegen. Hoe ga je hier mee om? Welke manieren bestaan er om toch in verbinding te blijven met elkaar? 

In een gezellige en ontspannen sfeer onderzoeken we samen een aantal ideeën waarop je zowel online als offline dat pre-covid groepsgevoel kunt creëren, en waarop je in contact kunt blijven met elkaar. We stellen een aantal ideeën voor, en horen hoe anderen het in hun groep aanpakken. Met die inspiratie creëer je een aanpak op maat van jouw team, waar je na afloop mee aan de slag kunt gaan. 

Wat mag je verwachten

Je mag heel wat tips, inspiratie en ideeën verwachten. In kleine groepjes verkennen we die, en brainstormen we over wat ze voor jou kunnen betekenen. Op het einde nodigen we je uit om dat te vertalen in concrete stappen, zodat je er meteen mee van start kunt gaan!

Praktische informatie

Iets onduidelijk of wil je graag meer informatie? Bekijk de veelgestelde vragen
Datum: Dinsdag 16 maart 2021
Cursusuren Van 19u tot 21u
Locatie

Online

Begeleider Anja Coulier
Prijs € 10
Cursuscode 21OS040
Inschrijven

Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld jouw naam, de data en de cursuscode.

Schrijf je in voor: Verbinding in je team

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring