Terug naar het overzicht

Sterke online vergaderingen

Wat is het

We werden pakweg een jaar geleden onverwacht gedwongen om over te schakelen op online vergaderen. Ondertussen is duidelijk dat wat tijdens live vergaderingen goed werkt, dat niet per se online doet. Het begeleiden van een sterke online vergadering is daarom voor velen een zoektocht: Hoe betrek je mensen? Hoe zorg je dat niet steeds dezelfde personen aan het woord zijn? Hoe vermijd je dat het ijzig stil is, of dat men elkaar voortdurend onderbreekt? Hoe kun je interactief werken?

Op deze en nog meer vragen bieden we antwoorden tijdens deze hangout-sessie. We verkennen samen veelvoorkomende problemen tijdens online vergaderingen, en mogelijke oplossingen. We hebben het over online etiquette, interactieve tools, technieken om alles in goede banen te leiden,... Deze zijn toepasbaar op grote en kleine vergaderingen en op formele en eerder informele settings. 

Wat mag je verwachten

Verwacht je aan een interactieve sessie waarbij we samen analyseren wat regelmatig moeilijk gaat tijdens online vergaderingen, en vooral hoe je er aan tegemoet kunt komen. We werken afwisselend in grote groep en in deelgroepen.

Praktische informatie

Iets onduidelijk of wil je graag meer informatie? Bekijk de veelgestelde vragen
Datum: Maandag 22 maart 2021
Cursusuren Van 19u30 tot 21u
Locatie

Online

Begeleider Anja Coulier
Prijs € 10
Cursuscode 21OS044
Inschrijven

Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld jouw naam, de data en de cursuscode.

Schrijf je in voor: Sterke online vergaderingen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring