Terug naar het overzicht

Spreken voor een groep

Wat is het

Velen onder ons spreken soms voor een groep: op vergaderingen, tijdens een speech in je vereniging of bijv. op een huwelijk. Voel jij je hier zoals velen onzeker over? Of wil je simpelweg tips om je toehoorders nog beter te bereiken? Dan ben je hier aan het juiste adres!

We gaan in deze workshop niet in op grote theorieën, maar verkennen samen een aantal technieken om ontspannen voor een groep te staan en je inhoud zo goed mogelijk over te brengen. We hebben het over je houding, hoe je jezelf tot rust kunt brengen, hoe je contact maakt met je toehoorders,... 

Wat mag je verwachten

Deze hangout is een korte digitale workshop, waarbij je in een veilige en vertrouwelijke sfeer contact maakt met een groep gelijkgestemden. Samen met hen verken je tips & tricks om te spreken voor een groep. We werken afwisselend individueel, in de volledige groep en in deelgroepjes.

Praktische informatie

Iets onduidelijk of wil je graag meer informatie? Bekijk de veelgestelde vragen
Datum: Woensdag 17 maart 2021
Cursusuren Van 10u tot 11u30
Locatie

Online

Begeleider Anja Coulier
Prijs € 10
Cursuscode 21OS042
Inschrijven

Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld jouw naam, de data en de cursuscode.

Schrijf je in voor: Spreken voor een groep

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring