Terug naar het overzicht

Kom op verhaal

Aanbod voor zorg- en hulpverleners
Stond je tijdens de coronacrisis in de frontlinie? Of gaf je zorg op een minder in het oog springende plek?

Wij van Kwadraet waarderen sterk jouw inzet. Ons bereikt het signaal dat bij heel wat beroepskrachten in de zorg en de hulpverlening de balans tussen draaglast en draagkracht ernstig werd belast. Na deze periode van verwarring, angst, verlies en rouw, is het zoeken om de weg in het alledaagse terug te vinden. 

Kwadraet biedt – vanuit onze achtergrond van coachen en groepswerk – jou de ruimte om op verhaal te komen. Je kan in groep jouw gedachten en jouw gevoel delen. Je hoort hoe het bij anderen geweest is. Om elkaar te waarderen in wat het beste was dat je kon doen, in wat elk over zichzelf geleerd heeft. In wat je bij jezelf ontdekte aan talent, waarden en aspiraties, aan kijk op het leven. Maar bovenal om bij elkaar te zijn, om stil te staan, om samen op verhaal te komen en even niets te moeten.

Voor leidinggevenden is het wellicht fijn om gewoon deel te kunnen nemen zonder te moeten voorbereiden of leiden. 

We markeren samen een afrondingsmoment voor de coronatijd en putten kracht uit het uitwisselen van ervaringen. We bieden jou vormen aan die passen bij wat er leeft en nodig is, zodat je jezelf vaardig en geïnspireerd weet om verder te gaan. 

Op deze manier willen wij samen ‘draagkracht’ genereren en zorg dragen voor wie zoveel zorg geboden heeft. Want we willen jou niet kwijt. Integendeel, we hebben je broodnodig!

Praktische informatie

Iets onduidelijk of wil je graag meer informatie? Bekijk de veelgestelde vragen
Datum: Vrijdag 04 september 2020
Cursusuren Van 13u30 tot 16u30
Locatie

Kwadraet
Koningin Maria Hendrikaplein 64a
9000 Gent  

Begeleider Toon Cornelis
Prijs € 70
Cursuscode 20OS023
Inschrijven

Neem je deel vanuit jouw organisatie: 70,00 euro
Neem je deel als particulier, vrijwilliger of student: 45,00 euro 

Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld de code, jouw naam en de data.

Schrijf je in voor: Kom op verhaal

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring