Terug naar het overzicht

Introductie in design thinking

Een introductie in de creatieve methode van design thinking of ‘ontwerpend denken’. Het bottom-up ontwerpen van diensten met design methoden noemen we human-centered design. We doorlopen alle stappen van dit mensgericht ontwerpproces om tot nieuwe oplossingen te komen. Zo ervaar je meteen wat de voordelen zijn van deze aanpak. Doen is het sleutelwoord. Na deze interactieve vorming heb je voeling met de voordelen van design thinking.
 
We gebruiken creatieve methodieken die meteen inzetbaar zijn in jouw organisatie of bedrijf. We vliegen er direct in. Niet te veel praten dus, maar vooral doen! We willen hiermee inspireren tot een nieuwe manier van werken. 
 
Design thinking is interessant voor professionals én voor vrijwilligers die actief zijn binnen beleidswerk, educatie, campagnes, communicatie of projecten. Deze opleiding is ideaal voor medewerkers en vrijwilligers die:
- in tijden van besparing naar meer efficiëntie en impact van hun aanbod zoeken.
- hun doelpubliek willen betrekken bij hun werking, maar niet de juiste methodieken kennen om tot waardevolle resultaten te komen.
- worstelen om tot een sterk bottom-up plan te komen, al dan niet om fondsen aan te trekken.

We gaan cocreatief te werk. Begeleider en deelnemers buigen zich over ieders vragen

Praktische informatie

Iets onduidelijk of wil je graag meer informatie? Bekijk de veelgestelde vragen
Datum: Vrijdag 22 november 2019
Cursusuren Van 9u30 tot 16u30
Locatie

Koningin Maria Hendrikaplein 64a
9000 Gent

Begeleider Elizabeth Verhetsel
Prijs € 140
Cursuscode 19OS015
Inschrijven

Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld jouw naam, de data en de cursuscode.

Schrijf je in voor: Introductie in design thinking

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring