Terug naar het overzicht

Hangout: Van wens naar realiteit

Zoals de bloesem in de lente een voorbode is van het fruit in de zomer, zo zijn wensen en verlangens van mensen een voorbode van hetgeen ze later realiseren. 
(Marinus Knoope)

Je droomt in deze coronatijden van een aantrekkelijke job, een leuke plek om te wonen, een liefdevolle relatie, een fijne zomervakantie… en ziet het perfecte plaatje in je fantasie. Maar hoe loopt het dan verder? Welke stappen kan je nemen om uiteindelijk te landen bij het verwezenlijken van je diepste wensen? 

Wat mag je verwachten

We verkennen samen de Creatiespiraal van Marinus Knoope, een model dat jouw wensen via 12 stappen naar de realiteit brengt. Je maakt tijdens deze hang-out een moodboard, zodat je jouw wens kan visualiseren op papier. Vervolgens gaan we in dialoog en inspireren we elkaar in de volgende stappen richting realiteit. Na deze hangout heb je de fase van het visualiseren van je wens doorlopen, en een stappenplan om je wens naar realiteit te vertalen. Het stappenplan vervolledigen ligt nadien in jouw handen. 

Het is handig om met een concrete wens in deze hangout te stappen. Elke wens die je diep van binnen voelt, is de moeite om te exploreren. Papier, schaar, lijm en tijdschriften mag je alvast klaarleggen.

Beeld: Pixabay

Praktische informatie

Iets onduidelijk of wil je graag meer informatie? Bekijk de veelgestelde vragen
Datum: Woensdag 26 mei 2021
Cursusuren Van 10u tot 11u30
Locatie

Online - Je ontvangt een link na inschrijving (enkele dagen voor de hangout)

Begeleider Marjolein Ools
Prijs € 10
Cursuscode 21OS066
Inschrijven

Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld jouw naam, de data en de cursuscode.

Schrijf je in voor: Hangout: Van wens naar realiteit

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring