Terug naar het overzicht

Hangout: Feedback geven in verbinding met elkaar

‘Je bent altijd zo lui ’s ochtends, ik heb dan echt niets aan je.’ 
‘Je bent echt heel onbeleefd tegen klanten, je zou hier beter iets aan veranderen.’

Heb jij het opgegeven om nog feedback te geven uit angst dat het tot frustratie en ongenoegen leidt? Weet jij ook niet goed hoe je het moet aanpakken als je een verzoek wilt doen aan je collega/partner/kind?

Door het geven van feedback geef je de ander een kans om te groeien in wat ze doen en om iets nieuws te leren. Het geven van verbindende feedback kan leiden tot betere relaties, een goede samenwerking en echte verandering. Feedback is op zichzelf een cadeau, van jezelf aan de ander. Voel je je geprikkeld om jouw ervaring te delen of om meer bij te leren? Schrijf je dan zeker in. 

Wat mag je verwachten

In deze hangout gaan we samen aan de slag met een verbindend kader rond ‘feedback geven’. Door te oefenen in kleine groepen en dan terug in verbinding te komen via uitwisseling, oogsten we waardevolle tips en inspiratie uit de groep. Op het einde nodigen we je uit om jouw inzichten te vertalen in concrete stappen, zodat je er meteen mee van start kunt gaan!

Voor wie

Voor iedereen die merkt dat het geven van feedback niet altijd makkelijk verloopt. Voor iedereen die alternatieven zoekt voor de huidige feedbackcultuur binnen hun organisatie/werking.

Beeld: Gert Altmann via Pixabay

Praktische informatie

Iets onduidelijk of wil je graag meer informatie? Bekijk de veelgestelde vragen
Datum: Vrijdag 21 mei 2021
Cursusuren Van 19u tot 21u
Locatie

Online - Je ontvangt een link na inschrijving (enkele dagen voor de hangout)

Begeleider Debbie Verduyn
Prijs € 10
Cursuscode 21OS060
Inschrijven

Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld jouw naam, de data en de cursuscode.

Schrijf je in voor: Hangout: Feedback geven in verbinding met elkaar

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring