Terug naar het overzicht

Haal je talent en je droom uit quarantaine

Deze periode is een kans om ondergesneeuwde talenten opnieuw tot leven te wekken. Talenten en dromen zijn nauw verbonden. Daarom geeft de inzet van jouw talenten veel energie. Het loont de moeite om in deze periode na te gaan of net die ruimte biedt voor je talent.

Dromen kan in ieder geval, je talenten inzetten waarschijnlijk ook. Hoe kan je ook in deze bijzondere tijd jouw talenten inzetten en aan je droom werken?

Eerst dromen we: wat is ieders droom? Dan even scherpstellen: wat is talent? Om te gaan kijken bij jezelf: hoe ziet jouw talentenprofiel eruit? Dat doen we aan de hand van jouw favoriete speelgoed/spel. We linken vervolgens jouw talenten aan je droom. Wat vertelt dat over wat jij belangrijk vindt? Wat werkt voor jou om je talent in te zetten? Vanuit welke mentaliteit? Welke vaardigheden wil jij inzetten, in wat voor contexten? 

We oogsten bij elkaar en maken gebruik van de aanwezige talenten in de groep. We sluiten de halve dag af met het benoemen van de eerstvolgende actie/stap waarvoor jij je zal engageren. Zorg dat je jouw favoriete speelgoed (uit de periode toen je 4 tot 12 jaar was) bij de hand hebt.

We werken cocreatief met wat zich aandient vanuit de groep. Er is afwisseling tussen theorie en praktijk. De sessie is interactief, op maat van de vragen van de deelnemers. Begeleider Toon Cornelis is ervaringsdeskundige op vlak van ondergesneeuwde talenten en dromen :) En hij heeft ook ervaring met ze uit quarantaine te halen.

Beeld: Alice Dietrich via Unsplash

Praktische informatie

Iets onduidelijk of wil je graag meer informatie? Bekijk de veelgestelde vragen
Datum: Zaterdag 18 september 2021
Cursusuren Van 9u30 tot 12u30
Locatie

Avansa Brugge
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Begeleider Toon Cornelis
Prijs € 85
Cursuscode 21OS021
Inschrijven

Neem je deel vanuit jouw organisatie: 85 euro
Neem je deel als particulier, vrijwilliger of student: 75 euro

Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld jouw naam, de data en de cursuscode.

Schrijf je in voor: Haal je talent en je droom uit quarantaine