Terug naar het overzicht

Ga samen voor talent

NIEUW AANBOD 2020

Wil je graag met talent aan de slag, schrijf je dan zeker in voor deze vorming. Tijdens deze talentgerichte reis ontdek je waarom inzetten op talent een meerwaarde is voor mens en organisatie. We gaan uit van wat mensen drijft en leren kijken naar kansen in teamverband. Je maakt kennis met talentgericht leidinggeven en krijgt handvatten om er mee aan de slag te gaan.

Programma

Tijdens deze vorming ‘ Ga samen voor talent ‘ staan we stil bij wat we onder talent verstaan. Samen met Kobe Michiels, de auteur van het boek Ga voor talent, ontdekken we op interactieve wijze hoe we met talent aan de slag kunnen gaan. Om inzicht te krijgen maken we gebruik van een handmethodiek bij onszelf, in teamverband en als talentgerichte coach. Bij het begeleiden focussen we op praktische oplossingen. We maken ook kennis met een dieptemodel en gebruiken vragen om hierbij stil te staan.

Zo gaan we samen in dialoog over wat ons drijft. Hierdoor krijgen we kapstokken om talentenmatrices op te kunnen maken in functie van groei bij mens en organisatie. Onze ervaring leert dat goesting voldoende is om aan deze vorming deel te nemen. Voor ons telt immers elk talent!

Meer info via www.gofortalent.be

Praktische informatie

Iets onduidelijk of wil je graag meer informatie? Bekijk de veelgestelde vragen
Datum: Donderdag 02 april 2020
Cursusuren Van 9u30 tot 16u30
Locatie

Kwadraet
Koningin Maria Hendrikaplein 64a
9000 Gent

Begeleider Kobe Michiels
Prijs € 120
Cursuscode 20OS008
Inschrijven

Neem je deel vanuit jouw organisatie: 120,00 euro
Neem je deel als particulier, vrijwilliger of student: 85,00 euro

Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld jouw naam en de data.

Schrijf je in voor: Ga samen voor talent

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring