Terug naar het overzicht

Focus op emoties

Wat is het

Zijn emoties voor jou een goede raadgever of eerder iets vervelends? Tijdens de coronaperiode komen er heel wat emoties op ons pad. Soms is er verdriet, of voelen we angst en soms kunnen we ineens heel blij zijn of intens dankbaar.

Herken je dit? Heb je zin om samen even stil te staan om de waarde van emoties te ontdekken? Dan ben je van harte welkom in deze hangout. In een digitale sessie zoomen we samen in op de wijsheid die emoties in zich dragen. 

Wat mag je verwachten

Deze hangout is een korte digitale workshop, waarin we stilstaan bij de wijsheid die emoties in zich dragen. Welke informatie geven ze jou? Welke uitnodiging zit erin verborgen? Wat brengt het jou zelf? Wat kan jij ermee? 

In een veilige en vertrouwelijke sfeer maak je contact met een groep gelijkgestemden en krijg je praktische tips. We zorgen voor afwisseling met een streepje poëzie en een paar praktische oefeningen in deelgroepjes.

Praktische informatie

Iets onduidelijk of wil je graag meer informatie? Bekijk de veelgestelde vragen
Datum: Zaterdag 20 maart 2021
Cursusuren Van 10u tot 12u
Locatie

Online

Begeleider Anne Goeminne
Prijs € 10
Cursuscode 21OS035
Inschrijven

Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld jouw naam, de data en de cursuscode.

Schrijf je in voor: Focus op emoties

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring