Terug naar het overzicht

Deep Democracy Level 1

Wat is het

Plannen maken in je organisatie, je groep, je gezin… je begint eraan met goede moed en na een tijdje draaien jullie een beetje rond de pot. Je geraakt het niet eens en er ontstaat spanning.

Wat doe je? Hoe ga jij om met zo’n ongemakkelijke situatie? Ga je dit toedekken of probeer je die spanning uit de weg te gaan?

De basisprincipes van Deep Democracy bieden enkele creatieve mogelijkheden om tegelijk doeltreffend en met meer betrokkenheid van alle aanwezigen overeen te komen.

Wat kan je verwachten

Tijdens deze cursus krijg je de kans om met nieuwe tools aan de slag te gaan. We leren bewust omgaan met de nee-stem. We creëren een veilige bedding om te zeggen wat er te zeggen valt tijdens het overleg. In enkele stappen komen we tot een effectief besluit nadat alle voors en tegens aan bod gekomen zijn. 

Wil jij aan de slag met Deep Democracy in je familiale kring, een groep en/of vereniging in je buurt? Deze cursus Deep Democracy Level 1 is gericht naar deelnemers en particulieren in de vrije tijd.

Praktische informatie

Iets onduidelijk of wil je graag meer informatie? Bekijk de veelgestelde vragen
Datums: Vrijdag 15 maart 2024
Vrijdag 22 maart 2024
Cursusuren Van 9u30 tot 16u30
Locatie

Rijdende Artillerielaan 5
3000 Leuven

Begeleider Helga Schepers
Prijs € 570 (certificaat inbegrepen)
Cursuscode 24OS006
Inschrijven

Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld jouw naam, de data en de cursuscode.

Schrijf je in voor: Deep Democracy Level 1