Wat is het

We kennen allemaal wel vergaderingen waarin breed wordt uitgeweid door de babbelaars. Of het fenomeen van de gesprekken achteraf aan de koffiemachine. Heb je je al eens afgevraagd wat er in een verslag zou staan als al hetgeen wat NIET gezegd is in een vergadering, wat achteraf gezegd wordt, toch in rekening werd gebracht?

Hoe fijn zou het zijn om te begrijpen waarom je collega zo’n bedachtzame indruk geeft tijdens de vergadering? Of als iedereen zich betrokken voelde bij de bijeenkomst?

De Check-In biedt hiervoor wellicht een uitkomst. Dit is een krachtige werkvorm die je in staat stelt om meteen bij het begin van een contact, van een bijeenkomst of een vergadering een sfeer van openheid te creëren.

Wat mag je verwachten

Met deze micro cursus zet je een stapje verder dan “Hoe gaat het met je?”. Het vraagt een beetje oefening, want je gaat iets veranderen aan je werkwijze. Tegelijk zal je ontdekken hoeveel voordelen het kan bieden als je goed met elkaar incheckt.

Doe mee en ervaar zelf hoe je jouw belangrijke contacten en/of vergaderingen een boost kan geven. 

Praktische informatie

Iets onduidelijk of wil je graag meer informatie? Bekijk de veelgestelde vragen
Datum: Vrijdag 03 februari 2023
Cursusuren Van 18u30 tot 21u30
Locatie

Kwadraet
Koningin Maria Hendrikaplein 64a
9000 Gent

Begeleider Marjan Blokland
Prijs € 85
Cursuscode 23OS015
Inschrijven

Neem je deel vanuit jouw organisatie: 85,00 euro
Neem je deel als particulier, vrijwilliger of student: 60,00 euro 

Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld jouw naam, de data en de cursuscode.

Schrijf je in voor: Check-in