Terug naar het overzicht

Check eens in met Kwadraet

Wat is het

Een check-in is een leuke manier om kennis te maken. Je bepaalt er ook meteen de sfeer mee van een gesprek of een vergadering. Door enkele kleine technische kneepjes, kom je sneller in contact. Het gaat popcorngewijs en er is geen discussie. Met goede vragen en een open luisterhouding geef je ruimte aan alle stemmen, alle gedachten, alle emoties  van het moment.

Wat mag je verwachten

We starten met een uitgebreide check-in. Je merkt meteen het effect. Vervolgens oefenen we elke stap in kleine groepjes. In een gezellige sfeer en stapsgewijs, leer je al doende werken met deze techniek. Iedereen kan leren om goed in te checken. 

Deze hangout is een korte digitale workshop, waarmee je kennismaakt met de stijl en aanpak van een vorming bij Kwadraet. In een gezellige en ontspannen sfeer maak je contact met een groep gelijkgestemden en je krijgt tips en tricks om aan de slag te gaan.

Praktische informatie

Iets onduidelijk of wil je graag meer informatie? Bekijk de veelgestelde vragen
Datum: Vrijdag 05 maart 2021
Cursusuren Van 10u tot 12u
Locatie

Online

Prijs € 10
Cursuscode 21OS033
Inschrijven

Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld jouw naam, de data en de cursuscode.

Schrijf je in voor: Check eens in met Kwadraet

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de privacy verklaring