Terug naar het overzicht

Brainstormen met GPS

Wat is het

Heel wat nieuwe trends en maatschappelijke ontwikkelingen komen op ons af. Van vergrijzing over e-commerce tot een dalend aantal vrijwilligers. Elke organisatie heeft zijn eigen uitdagingen. Een brainstorm helpt om snel tot nieuwe ideeën te komen om hierop in te spelen. Want creativiteit is een krachtige motor voor succesvolle innovatie in jouw organisatie of bedrijf.

Met de GPS-brainstorm doe je dat op een speelse maar gestructureerde manier. De maatschappelijke trends en ontwikkelingen waar jouw organisatie vandaag voor staat zijn daarbij het uitgangspunt. De ideeën die uit de sessie komen worden geselecteerd en de beste ideeën worden uitgewerkt met een projectfiche.

Wat kan je verwachten

Tijdens deze vorming leer je de GPS-brainstorm kennen én gebruiken. Met deze vernieuwende methode kan je aan de hand van trends en maatschappelijke ontwikkelingen met groepen van 8 tot 16 personen op een systematische manier nieuwe ideeën ontwikkelen.

Na deze vorming kan je in jouw vereniging, organisatie of bedrijf zelf aan de slag met deze effectieve brainstorm-methodiek.

De GPS Brainstorm werd ontwikkeld door Flanders DC.
In het cursusgeld is een volledige Brainstormkit inbegrepen (inclusief handleiding en opvouwbaar spelbord)

Praktische informatie

Iets onduidelijk of wil je graag meer informatie? Bekijk de veelgestelde vragen
Datum: Dinsdag 26 september 2023
Cursusuren Van 9u30 tot 12u30
Locatie

Kwadraet
Koningin Maria Hendrikaplein 64a
9000 Gent
Google Maps

Begeleider Peter D'Herde
Prijs € 105
Cursuscode 23OS020
Inschrijven

Neem je deel vanuit jouw organisatie: 105,00 euro
Neem je deel als particulier, vrijwilliger of student: 80,00 euro

Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld jouw naam, de datum en de cursuscode.

Schrijf je in voor: Brainstormen met GPS