Terug naar het overzicht

Brainstormen Inside the Box

Wat is het

Goede ideeën komen niet zomaar uit de lucht vallen. Creativiteit is meer dan wachten op dat ene geniale idee.

Als creativiteit op een juiste en systematische manier wordt ingezet kan het een krachtige motor zijn voor succesvolle innovatie in jouw organisatie of bedrijf.

Het cliché van brainstormen is dat je ‘outside the box” moet denken om creatief te zijn. Maar als je echt wil innoveren kun je het beter anders aanpakken. De meest creatieve en vernieuwende ideeën ontstaan immers binnen de wereld die je al kent. Door jouw creativiteit te kaderen kom je tot vernieuwing en innovatie die echt werkt voor jouw project, product of dienst.

Wat kan je verwachten

Tijdens deze vorming leer je de innovatieve brainstorm-methodiek van Inside the Box kennen én gebruiken. Met deze verrassend eenvoudige methode kan je aan de hand van vijf technieken op een systematische manier nieuwe ideeën ontwikkelen.

Na deze vorming kan je in jouw vereniging, organisatie of bedrijf zelf aan de slag met deze effectieve brainstorm-methodiek .

Praktische informatie

Iets onduidelijk of wil je graag meer informatie? Bekijk de veelgestelde vragen
Datum: Dinsdag 25 januari 2022
Cursusuren Van 9u30 tot 16u30
Locatie

Kwadraet
Koningin Maria Hendrikaplein 64a
9000 Gent
Google Maps

Begeleider Peter D'Herde
Prijs € 160
Cursuscode 22OS018
Inschrijven

Neem je deel vanuit jouw organisatie: 160,00 euro
Neem je deel als particulier, vrijwilliger of student: 112,00 euro

Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld jouw naam, de datum en de cursuscode.

Schrijf je in voor: Brainstormen Inside the Box