wie is wie

Adinda TaelmanAdinda Taelman - procesbegeleidster en stafmedewerker

Adinda luistert tot je verhaal verschijnt. Ze komt met een juiste vraag, een gepaste uitnodiging en veel vertrouwen.  Ze gelooft in ontmoeting en dialoog en wat daaruit aan bronnen tevoorschijn komt . Voor haar zit de essentie in het verbinden van mensen met elkaar, hun omgeving, zichzelf en de wereld.  ‘Omgaan met diversiteit’, ‘Luisteren’ en ‘de kracht van verhalen’ zijn thema’s die haar nauw aan het hart liggen. 

Tel. 09 382 75 70 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Fien De GeyterFien De Geyter - administratief medewerker

Fien zorgt voor de administratieve ondersteuning van de stafmedewerkers en is contactpersoon voor de cursus-inschrijvingen. Daarnaast staat ze in voor de elektronische communicatie en de administratieve afhandeling van zowel het open aanbod als het aanbod op vraag van organisaties en bedrijven.

Ook voor informatie en inschrijvingen voor een van de seminaries “Voorbereiding op pensioen” kan je bij haar terecht.

Tel. 09 382 75 75 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Geert VansieleghemGeert Vansieleghem - procesbegeleider en stafmedewerker

Even vertragen om dan het vonkje te zien ontstaan in en tussen mensen. Een doortastende vraag, een goedgeplaatste stilte. Het creëren van een verbindende leeromgeving en daarin mensen zien groeien is voor Geert de essentie van het begeleiden. Wat schoonheid brengt: ‘Vanuit mijn positivisme en verbindende begeleiding, merk ik dat mensen het vertrouwen voelen om telkens dat stapje vooruit te zetten.’ Naast het begeleidingswerk kan je bij Geert terecht met je vragen voor vorming en begeleiding op maat.


Tel. 09 382 75 70 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Haddie GeertsHaddie Geerts - procesbegeleider en stafmedewerker

Haddie is zelfstandig bedrijfstrainer en consultant en is van daaruit vooral werkzaam in diverse overheidsdiensten. Sinds een paar jaar begeleidt ze daarnaast ook, als educatieve medewerker voor KWADRAET, cursussen rond de verschillende thema's binnen het luik 'er als individu toe doen'.

Daarnaast is ze vooral actief in het luik 50-plus met cursussen rond voorbereiding op pensioen en thema's die te maken hebben met de tweede levenshelft.

09 382 75 70 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Line WindeyLine Windey - procesbegeleider en stafmedewerker

Line creëert een energie in de groep die verbindend werkt. Ze is sociaal agoog en ontwikkelingsgericht coach. Via coaching prikkelt ze mensen en groepen. Ze is gespecialiseerd in vrijwilligerswerk en verenigingsleven. Je kan bij haar terecht voor vorming op maat, lezingen, procesbegeleiding enz.

Tel. 09 382 75 70 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Katrien ByttebierKatrien Byttebier - bestuurssecretaris en financieel verantwoordelijke

Katrien is licenciate bedrijfseconomische wetenschappen (UG). Voor zij verantwoordelijk werd voor het financieel beleid van Stichting Lodewijk de Raet, bouwde ze al heel wat ervaring op in het bedrijfsleven. Verder was zij ook actief als docent in de ondernemingsopleiding van Syntra.

Tel. 09 382 75 70 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Koen SteuperaertKoen Steuperaert - directeur en procesbegeleider

Koen staat in voor de algemene coördinatie van Kwadraet.

Als procesbegeleider voelt Koen zich goed als hij mensen en groepen kan inspireren, enthousiasmeren en versterken in hun functioneren. Hij duikt graag in complexe uitdagingen waar belangen en verwachtingen elkaar kruisen. Hij zoekt duurzame interactie op en stimuleert om knooppunten vanuit een breed perspectief te benaderen.

Cocreatief inzicht verwerven, zoeken naar verbinding, draagvlak, gedeelde visie en strategie. Hij begeleidt strategische processen rond kwaliteit, innovatie, visieontwikkeling en meerjarenplanning binnen organisaties en lokale besturen.


Tel. 09 382 75 70 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Gurbet Ozdemir

Gurbet Ozdemir - onthaal en onderhoud

Gurbet staat jou graag te woord indien je vragen hebt omtrent het vergaderlokaal of als je een reservatie wil maken. 

Ze staat in voor het onderhoud van de burelen en zorgt voor een warme ontvangst van zowel cursisten, lesgevers als collega’s.

tel. 09 382 75 71 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Marjolein OolsMarjolein Ools - procesbegeleider, stafmedewerker

Marjolein is sociaal cultureel werker, en volgde daarnaast het postgraduaat relatie- en communicatiewetenschappen en het postgraduaat creativiteit en innovatie.

Samen op zoek gaan naar succesverhalen. Dat geeft energie om actuele uitdagingen aan te pakken. Liefst, op een speelse manier in harmonie met jezelf en je omgeving. Een vormingstraject is geslaagd voor Marjolein als er beweging ontstaat. In het beste geval zowel voor, tijdens als na de begeleiding.

Naast haar begeleidingswerk, is ze ook actief als externe communicatie-ambassadeur.


Tel. 09 382 75 70 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Inge Van Droogenbroeck - freelance procesbegeleider

Inge is gestalttherapeut en psychiatrisch verpleegkundige van basisopleiding. Ze volgde een aanvullende training in het leiden van groepen en teams.

Ze bouwdeheel wat ervaring op in het jeugdwerk en de hulpverleningssector. Als stafmedewerkster bij Kwadreat was ze verantwoordelijk voor het vormingsaanbod rond thema's als 'zeker van mezelf', 'omgaan met moeilijke mensen', 'versier met plezier', 'conflicthantering' en 'vrijwilligers begeleiden'. Momenteel is ze freelance begeleidster voor Kwadraet.


Toon Cornelis - freelance procesbegeleider

Waar mensen bij elkaar zijn, wordt er 'gemensd'. Toon begeleidt graag mild en met humor en laat daarbij ook zijn eigen mensende zoektocht zien. Elkaars behoeften ontdekken en erkennen maakt het vinden van manieren om er mee om te gaan meestal veel creatiever. De deugd die het doet om zo stil te staan bij elkaar, maakt een begeleiding voor hem geslaagd.


Frank Van der Heijden


Frank Vanderheiijden - procesbegeleider

Frank is gespecialiseerd in individuele coaching en in teamcoaching. Hij zoekt graag samen naar de beste, snelste en meest concrete oplossing om een stap verder te geraken.


Gunter Loos - procesbegeleider

Gunter is zowel informaticus als antropoloog, en is vooral geïnteresseerd in het trainen en coachen van mensen, groepen en organisaties om beter te worden in wat ze (willen) doen. Liefst op een ervaringsgerichte, oplossingsgerichte manier met veel humor. Heeft veel ervaring met thema's als leidinggeven, coachen, communicatie, samenwerken, conflicthantering, visie uitwerken en strategische keuzes maken.