wie is wie

Adinda TaelmanAdinda Taelman - procesbegeleidster en stafmedewerker

Adinda luistert tot je verhaal verschijnt. Ze komt met een juiste vraag, een gepaste uitnodiging en veel vertrouwen.  Ze gelooft in ontmoeting en dialoog en wat daaruit aan bronnen tevoorschijn komt . Voor haar zit de essentie in het verbinden van mensen met elkaar, hun omgeving, zichzelf en de wereld.  ‘Omgaan met diversiteit’, ‘Luisteren’ en ‘de kracht van verhalen’ zijn thema’s die haar nauw aan het hart liggen. 

Tel. 09/3827570 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Fien De GeyterFien De Geyter - administratief medewerker

Fien zorgt voor de administratieve ondersteuning van de stafmedewerkers en is contactpersoon voor de cursus-inschrijvingen. Daarnaast staat ze in voor de elektronische communicatie en de administratieve afhandeling van zowel het open aanbod als het aanbod op vraag van organisaties en bedrijven.

Ook voor informatie en inschrijvingen voor een van de seminaries “Voorbereiding op pensioen” kan je bij haar terecht.

Tel. 09/3827575 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Frank Van der Heijden
Frank Vanderheiijden - procesbegeleider

Frank is gespecialiseerd in individuele coaching en in teamcoaching. Hij zoekt graag samen naar de beste, snelste en meest concrete oplossing om een stap verder te geraken.


Geert VansieleghemGeert Vansieleghem - procesbegeleider en stafmedewerker

Even vertragen om dan het vonkje te zien ontstaan in en tussen mensen. Een doortastende vraag, een goedgeplaatste stilte. Het creëren van een verbindende leeromgeving en daarin mensen zien groeien is voor Geert de essentie van het begeleiden. Wat schoonheid brengt: ‘Vanuit mijn positivisme en verbindende begeleiding, merk ik dat mensen het vertrouwen voelen om telkens dat stapje vooruit te zetten.’

Naast het begeleidingswerk kan je bij Geert terecht met je vragen voor vorming en begeleiding op maat.


Tel. 09/3827574 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Gunter Loos - procesbegeleider

Gunter is zowel informaticus als antropoloog, en is vooral geïnteresseerd in het trainen en coachen van mensen, groepen en organisaties om beter te worden in wat ze (willen) doen. Liefst op een ervaringsgerichte, oplossingsgerichte manier met veel humor. Heeft veel ervaring met thema's als leidinggeven, coachen, communicatie, samenwerken, conflicthantering, visie uitwerken en strategische keuzes maken.


Haddie GeertsHaddie Geerts - procesbegeleider en stafmedewerker

Haddie is zelfstandig bedrijfstrainer en consultant en is van daaruit vooral werkzaam in diverse overheidsdiensten. Sinds een paar jaar begeleidt ze daarnaast ook, als educatieve medewerker voor KWADRAET, cursussen rond de verschillende thema's binnen het luik 'er als individu toe doen'.

Daarnaast is ze vooral actief in het luik 50-plus met cursussen rond voorbereiding op pensioen en thema's die te maken hebben met de tweede levenshelft.

09/3827572 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Inge Van DroogenbroeckInge Van Droogenbroeck - procesbegeleider en stafmedewerker

Inge is gestalttherapeut en psychiatrisch verpleegkundige van basisopleiding. Ze volgde een aanvullende training in het leiden van groepen en teams.

Voor zij stafmedewerkster werd bij KWADRAET, bouwde zij al heel wat ervaring op in het jeugdwerk en de hulpverleningssector. Nu is zij verantwoordelijk voor het vormingsaanbod rond thema's als 'zeker van mezelf', 'omgaan met moeilijke mensen', 'versier met plezier', 'conflicthantering' en 'vrijwilligers begeleiden'.

Tel. 09/3827570 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Karin Verhaest - procesbegeleider

Karin is zelfstandige coach, trainer en consultant. Ontwikkelen van persoonlijk leiderschap is een belangrijke draad in alles wat zij doet. Haar passie is mensen te bewegen in de richting van meer congruentie met waarden, talenten en aspiraties. En organisaties te ondersteunen om  "great places to work" te worden. Daartoe werkt ze ook samen met Oxford Leadership Academy en True Colours. Bij Kwadraet is ze betrokken bij het aanbod rond Duurzame Motivatie. Zij is tevens bestuurder van verschillende social profit organisaties, waaronder Kwadraet.

  


Katrien ByttebierKatrien Byttebier - bestuurssecretaris en financieel verantwoordelijke

Katrien is licenciate bedrijfseconomische wetenschappen (UG). Voor zij verantwoordelijk werd voor het financieel beleid van Stichting Lodewijk de Raet, bouwde ze al heel wat ervaring op in het bedrijfsleven. Verder was zij ook actief als docent in de ondernemingsopleiding van Syntra.

Tel. 09/3827573 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Koen SteuperaertKoen Steuperaert - directeur en procesbegeleider

Koen staat in voor de algemene coördinatie van Kwadraet.

Als procesbegeleider voelt Koen zich goed als hij mensen en groepen kan inspireren, enthousiasmeren en versterken in hun functioneren. Hij duikt graag in complexe uitdagingen waar belangen en verwachtingen elkaar kruisen. Hij zoekt duurzame interactie op en stimuleert om knooppunten vanuit een breed perspectief te benaderen.

Cocreatief inzicht verwerven, zoeken naar verbinding, draagvlak, gedeelde visie en strategie. Hij begeleidt strategische processen rond kwaliteit, innovatie, visieontwikkeling en meerjarenplanning binnen organisaties en lokale besturen.


Tel. 09/3827570 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Marjolein OolsMarjolein Ools - procesbegeleider, stafmedewerker

Marjolein is sociaal cultureel werker, en volgde daarnaast het postgraduaat relatie- en communicatiewetenschappen en het postgraduaat creativiteit en innovatie.

Samen op zoek gaan naar succesverhalen. Dat geeft energie om actuele uitdagingen aan te pakken. Liefst, op een speelse manier in harmonie met jezelf en je omgeving. Een vormingstraject is geslaagd voor Marjolein als er beweging ontstaat. In het beste geval zowel voor, tijdens als na de begeleiding.

Naast haar begeleidingswerk, is ze ook actief als externe communicatie-ambassadeur.


Tel. 09/3827572 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Saskia Vandeputte - procesbegeleider

Saskia is gebeten door onderwijs. Ze brengt haar ‘passie voor leren’ in de praktijk als supervisor in de lerarenopleiding (Universiteit Antwerpen) en als projectmedewerker bij Steunpunt Diversiteit & Leren. Saskia zet graag haar tanden in ‘didactische vraagstukken’ en veranderingsprocessen binnen onderwijs (oa Bouwen aan een cocreatieve school). Ze begeleidt programma's rond vragen stellen, coöperatief leren, (leerlingen)participatie, overleg- en werkvormen, train-the-trainer, …


Gurbet Ozdemir

Gurbet Ozdemir - onthaal en onderhoud

Gurbet staat jou graag te woord indien je vragen hebt omtrent het vergaderlokaal of als je een reservatie wil maken. 

Ze staat in voor het onderhoud van de burelen en zorgt voor een warme ontvangst van zowel cursisten, lesgevers als collega’s.

tel. 09/3827571  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.