Inside the Box


Leer jouw creativiteit te kaderen voor een beter resultaat.
 
Goede ideeën komen niet zomaar uit de lucht vallen. Creativiteit is meer dan wachten op dat ene geniale idee. Als creativiteit op een juiste en systematische manier wordt ingezet kan het een krachtige motor zijn voor succesvolle innovatie in jouw organisatie of bedrijf.
 
Het cliché van brainstormen is dat je ‘outside the box” moet denken om creatief te zijn. Maar als je echt wil innoveren kun je het beter anders aanpakken. De meest creatieve en vernieuwende ideeën ontstaan immers binnen de wereld die je al kent. Door jouw creativiteit te kaderen kom je tot vernieuwing en innovatie die echt werkt voor jouw project, product of dienst.
 
Tijdens deze vorming leer je de methodiek van Inside the Box kennen én gebruiken. Met deze verrassend eenvoudige methode kan je aan de hand van vijf technieken op een systematische manier nieuwe ideeën ontwikkelen.  
 
Datum  Maandag 15 oktober 2018
Cursusuren van 9u30 tot 16u30
Locatie Kwadraet, Koningin Maria Hendrikaplein 64a, 9000 Gent
Begeleider Peter D'Herde

Info begeleiderPeter D'Herde

Peter is freelance begeleider bij Kwadraet. Hij is gebeten door communicatie en gedreven door creativiteit. Hij volgde het postgraduaat creativiteit & innovatie en begeleidt organisaties en bedrijven bij innovatie en verandering.

Prijs Normaal tarief: 115 euro - Kortingtarief: 81 euro
Inschrijven Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld de code 18OS021 en jouw naam.

Terug naar overzicht