Mijn organisatie aantrekkelijker maken voor vrijwilligers

Leer hoe je jouw organisatie aantrekkelijker kan maken voor vrijwilligers. Ga voor meer dynamiek, sfeer, initiatief en verbondenheid.
 
Wil je jouw vrijwilligers meer betrekken bij je organisatie? Of wil je méér vrijwilligers betrekken bij je organisatie? Sta dan vooraf stil bij wat je te bieden hebt aan vrijwilligers en hoe je dat nog kan verbeteren.
 
Hoe aantrekkelijk is jouw organisatie vandaag voor vrijwilligers? Biedt ze kansen om te experimenteren, is ze toegankelijk voor (nieuwe) vrijwilligers, voelen vrijwilligers zich betrokken, is de sfeer goed …? Het ‘flexivol’ model en de ‘golden circle’ van Sinek wijzen ons de weg.
 
In deze vorming verplaatsen we ons in het perspectief van een vrijwilliger en leren we uit succeservaringen. We maken een diagnose van onze eigen organisatie met behulp van de ‘flexivol’bril. Ook delen we voorbeelden van aantrekkelijke vrijwilligersorganisaties. Je gaat naar huis met concrete tips en tools om om jouw eigen organisatie nog aantrekkelijker te maken voor vrijwilligers.
 
Datum maandag 5 en dinsdag 20 november 2018
Cursusuren van 9u30 tot 16u30
Locatie Kwadraet, Koningin Maria Hendrikaplein 64a, 9000 Gent
Begeleider Line Windey

Info begeleider

Line Windey

Line is sociaal agoog en ontwikkelingsgericht coach. Ze specialiseerde zich de voorbije 12 jaar in vrijwilligerswerk. Als procesbegeleider en stafmedewerker van Kwadraet prikkelt ze mensen en groepen. Je kan bij haar terecht voor vorming op maat, lezingen, procesbegeleiding enz. 
Prijs Normaal tarief: 270 euro - Kortingtarief: 189 euro
Inschrijven Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld de code 18OS011 en jouw naam.

Terug naar overzicht